A shakes and fidget játékhoz van gomba és arany hack?
Lámák :D
Böngészős játékokhoz nincs cheat v hack
Bot van de azért kitiltanak kitudja hány hétre, hónapra
By: Mystogan88 most vagyok a 100as sznten :)
Nekem a karim 154-es mert töltöttem le szint hack-ot ami 45-ös voltam és 156-os lettem 1 hét alatt és igen van gomba hack fizetős betelefonálsz és megjön a gomba :DD na jó van olyan hogy egy gyerek a sokk gombáját átküldi a másikéra ingyen az sf bottal meg a beleszólásom egy kupac szar !!!
és s5ön játszok
felkereshettek a nevem : cheveyo 154-es szintű
ELADÓ
Dániel kielemezhetetlen az írásod, tanulj meg értelmes, összefüggő mondatokat írni.
Mellesleg abba a szar céhbe csak a retardáltak mennek!
-nincs a bónuszokról információ.
-ahogy látom a céhvezető is egy külföldről bevándorolt magyarul alig tudó tahó állat (ha esetleg nem te vagy az, bár nem tudhatom, hogy te is egy magyar nyelvet nem tisztelő, magyarnak titulált senki vagy.)
aki gombát rak annak 2 napig nem kell rakni 3 gomba a max 1 napra aki 3 gombát rak kap még 2 napot mellé -- kérlek magyarázd meg nekem ezt a mondatot, mert mikor megláttam sokkot kaptam.
-az adózást 200-as szintig fölösleges volt kiírni, mert abba biztos lehetsz, hogy oda soha, egyetlen egy 200-at SE súroló épelméjű ember nem fog menni. Most, hogy nézem 100-ast is felesleges volt kiírni, mert abból sincs egy darab se. Szerintem eddig senki se tartotta be az adózást, feltehetőleg azért, mert ilyen jelentéktelen céhet mindenki leszar, még a tagok is - csak egy hely nekik, ahol kapnak egy kis bónuszt.
-toborozhatnál olyan embereket, akik annyira szerencsétlenek, hogy abba a céhbe mennek és 30-as szint fölötti a karija mert ahogy látom a céhed 3/4-e 30 alatt van. Nem csak össze-vissza meghívókat dobálni "hátha csatlakozik, mert olyan balf@asz, hogy csatlakozik". Szerintem elég boldogak a mostani céhükben, bár ott is láttam 1-2 nyomorult, semmire se való céhet.
Félre értés ne essék, nem arról van szó, hogy nem lehet saját céhet alapítani, mert játékosnak ez szíve joga, csak arról van szó, hogy 54%-os bónuszokkal (mert a tagok szintjéből erre következtetek) nem megy sokra az ember.
Az inaktív tagokat dobhatnád ki, hogy biztosítsd a retardáltaknak a helyet.
Ha ütőképes céhet akarsz az biza nehéz feladat. Kell hozzá mértéktelen gomba. A céhet már most elcsesztétek, (igaz nem tudom, hogy mióta van meg) mert ha fullos bónuszokat akartatok volna akkor először gombával kellet volna felhúzni és csak aztán portyázni. És ez által jönnének a magasabb szintű emberkék, nem csak azok akik a 30-at se érik el.
A kérdezőhöz csak annyit, hogy: örüljé' gyerek, mer' ünnepekkor kapsz ajándékba 10db gombát.
Pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!