Hogyan kell steam könyvtárból alkalmazást letölteni?
Figyelt kérdés
Szóval megvásároltam az "Among ust" a gépemre amit ugye steam ről kellene letölteni ezek után. Viszont sehol SEHOL sem találom, hogy azt hogyan kéne. Nincsen olyan gomb, hogy downoland vagy ilyesmi. A steamre csak online vagyok bejelentkezve (lehet hogy le kell tölteni). Ha valaki esetleg tudja akkor nagyon kérem, hogy mondja el, hogy a könyvtárból hogyan töltsem le mint alkalmazást.2020. okt. 29. 20:27
1/1 anonim válasza:
Ha kulcsot vettél (az Among Us esetében nem tudom ez hogy van) akkor a kulcsot a Steam alkalmazásán belül (ha letöltöd) be tudod aktiválni.
Ha már megvan a könyvtáradba, akkor pedig csak töltsd le a steamet (ne böngészőből nyisd, töltsd le!) és ott lesz egy letöltés gomb amint a könyvtárban kiválasztottad a játékot (rányomtál a játék nevére 1x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!