Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet beállítani?...

Hogyan lehet beállítani? Sziasztok! A Fortnite-ban beállítottam egy javasolt binding-et vagy mi a nevét,és az alapértelmezett e betű, nem tudom hova került. Így nem tudok pl ládákat becsukni-bezárni, ajtókat nyitni-zárni.

Figyelt kérdés
Mi ennek a "dolignak" a neve hogy betudjam állítani a settings-ekbe, hogy melyik betűre állítsam?

2020. okt. 26. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát most így fejből azt mondanám, hogy kell lennie valami billentyűzet ikonnak a beállításoknál, ahol egyesével beállíthatod, hogy mit melyik betűre akarod tenni. Ha az egészet az eredetire akarod tenni, akkor valami reset gombra kell nyomni a jobb alsó sarokban, de szerintem valami "fortnite keyboard settings" tutorial segíteni fog
2020. okt. 28. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. okt. 28. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!