Subnautica vs Subnautica below Zero?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy a 2 rész között mi a különbség? A Below Zero Kiegészitő/folytatás lenne? Illetve mennyire kapcsolódnak egymáshoz? Mármint ha én a Below Zero-t szeretném megvenni érteni fogom a story-t úgy hogy a "sima" Subnauticával nem játszottam? Elnézést a tudatlanságomért csak most találtam meg ezt a játékot, így nem tudom a háttérstory-ját.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Below Zero a Subnautica folytatása.
Másrészt a Below Zero még nem egy befejezett játék, még mindig early accesban van.
A sztori és játékmód szempontjából is érdemes a Subnauticával először játszani, mivel túlélős játékhoz képest nagyon sztorivezérelt.
Bár nem hiszem, hogy úgy készítik, hogy ne lehessen érteni, mivel más a főhős és sokkal később játszódik már.
A Subnautica egy trópusi, vulkanikus térségben játszódik, a Below zero pedig egy arktikus környezetben, a bolygó teljesen másik területén.
A sztori dióhéjban annyi, hogy a bolygóra lezuhan a főhős űrhajóra, ahol egy baktérium megfertőzi és kiderül, hogy az egész bolygó karanténban van.
A Below zero már ennek a sztorinak a folytatása, ahol az új főhős már másra keresi a választ, de olyan felfedezések nyomán, amint még a Subnautica hőse tesz.
A mai járványhelyzethez is jobban passzol a Subnautica.
Értem, nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Akkor az "első" részt veszem meg elsőnek, és talán majd pár hónap múlva a másodikat is.
Még annyi kérdésem lenne hogy mennyire sandbox a játék? Mármint ha a story-t kivitted akkor kész, vége? Vagy még játszhatsz tovább mint pl Saints row,GTA vagy bármely mmorpg-ben?
A játék elején van olyan, hogy "sztori mód" és "sandbox" külön.
Bár a sztori módban is építhetsz akármit, csak akkor mindig nyersanyagot kell gyűjteni, stb. Illetve mentsd el a vége előtt valahol, mert a sztori vége olyan lesz, hogy nem fogsz utána tovább ott játszani.
De utána sandbox módban azt csinálsz, amit akarsz. Illetve vannak egyéb módok is a menüben, azt majd meglátod.
Bevezetőnek legjobb a sztori mód, akkor már kiismered a játékot.
Értem, tehát a story-t 1x kiviszem és kész, sandbox modban meg mehet a végtelenségig. Köszönöm.
Még annyit hogy a Below Zero-ban is van magyar nyelv? Mert "első" részhez látom hogy van steam-en. Below Zero-ra Steam nem ír magyart, de most néztem olyan stream-et vissza amibe a streamer magyar nyelven vitte a Below Zero-t. Most akkor hogy is van ez?
Értem, csak azért nézek hogy, hogyan játszik magyar felirattal mikor elvileg nem is kéne hozzá lennie. Esetleg fansub?
Itt a Stream amire gondolok hogy magyarul van a Below Zero: https://www.youtube.com/watch?v=b2y9rTgsHyg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!