Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van tamagocsi játék pc-re?

Van tamagocsi játék pc-re?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
ooo de szerettem 8)))
2010. aug. 9. 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:
én is imádom csak kéne most gépre:D most valahogy kedvet kaptam tamgocsizni xD
2010. aug. 9. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
2010. aug. 9. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:
nem ilyenre gondoltam am köszi hanem mint az igazi tamagocsi csak számítógépen nem is sims,nem is teveclub hanem tudjátok... :D
2010. aug. 9. 12:13
 5/7 anonim válasza:

Azt a feelinget soha nem kapod meg képen, mint egy igazi tamagocsinál :D

Egyrészt mert a tamagocsi grafikailag nem nyűgöz le, de gépen már igen.

Másrészt a hordozhatóság. Emlékszem nekem is volt anno, s a kulcstartómon volt. Unalmas órákon, vagy épp lyukas óráimban elővettem megetetni az állatot :D

A fentiből kiindulva: a tamagocsi egyszerű, egy lénnyel kell többnyire foglalkozni és csak pár dolgot kell benne tenni: etetni, takarítani, játszani esetleg tanítani... Még egy számítógépes "tamagocsiban" a funkciók csak nőnek, és az egyedek száma is... (pl: spore, sims)

Azt tudom neked ajánlani, ha nem akarsz venni tamagocsit, akkor mobilra tegyél fel egyet, mert abban is hasonlóak a funkciók, mint az igaziban. Sőt hasonló élményt is ad, mivel a mobilod mindig kéznél lesz.

[link]

Próbáltam gépre is keresni, hasonló programot, de annyira egyszerűt és jópofát nem találtam.

Remélem segítettem valamit ;)

Üdv: **********

2010. aug. 16. 14:43
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:D nagyon tetszik
2010. aug. 21. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem mobilra volt olyanom hogy kamerával kellet mindent csinálni,teháűt elösször kreáld meg,valamit lefotóztáál,és annak a színével lett meg a tamagocsi :) az etetéshez adott egy színt,és azt kellet lefotózni,hogy megegye :D meg iylenek :D
2011. júl. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!