Adopt me (Roblox) PET?
Figyelt kérdés
Régóta játszom a játékkal de egy pet-em sincs a kutyámon kívül. Én mindent megtettem hogy legyen de nem kaptam petet, lehetne játékbeli pénzért is de azok meg túl drágák 700-1000$ fölött vannak. Hogyan kell szerezni petet?2020. okt. 24. 14:41
1/12 anonim válasza:
Szia! Nem játszom túl gyakran, viszont van egy kis tapasztalatom a játékkal kapcsolatban. Igen, elég drága petet venni, viszont a "baby" vagy, akkor tudsz iskolába, játszótérre, egyéb helyekre menni, amiért pénzt kapsz. Tradelni is lehet, de vigyázz a scammerekkel! Esetleg ha kiírod, chatbe, hogy "pls. free pet" akkor is van esélyed (bár elég kicsi) Ha esetleg akarod, akkor én is adhatok neked petet, csak írd le a roblox neved! :D
2/12 A kérdező kommentje:
PyKER_5 a nevem és Hung Bellic family a család nevem
2020. okt. 24. 23:00
3/12 A kérdező kommentje:
Jelölj be és csatlakozz rám
2020. okt. 24. 23:00
4/12 anonim válasza:
Nem pet!! Hanem kisállat vagy állat!!
6/12 anonim válasza:
engem meghackeltek szóval abahagytam a robloxot... amúgy elvettek tőlem egy shadow dragont meg egy mega unit :(
8/12 anonim válasza:
*7 nem tudom csak a csló kariját tudom: stockpets2
10/12 anonim válasza:
nem, nem ő az, az csak a kamu profilja volt, gondolom kitörölte, az igazit meg nem tom mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!