Gamerek ti várjátok a Cyberpunk 2077-et?
Figyelt kérdés
Mit vártok tőle, lesz akkora durranás, mint annó a Witcher?
Megjelenés a küszöbön, november közepe táján!
2020. okt. 24. 09:32
11/18 A kérdező kommentje:
Én sem preorderelek. Egyszer ingottam meg még a DAO:Inquisitionnél.
2020. okt. 24. 21:28
12/18 anonim válasza:
Orulhetunk neki, ha egyatalan tenyleg letezik a jatek es hajlandoak lesznek vegre ki adni. Ez mar a 4. csusztassak, amit tegnap csinaltam raadasul mar goldnak minositettek elotte. Vicc amit csinalnak. Nem tudom, hogy mit gondolnak, hogy meddig jatszhatnak a jatekot varok idegeivel.
13/18 anonim válasza:
Az nagyobb vicc mikor kiadnak egy játékot és jóformán játszhatatlan a sok bugtól, volt már erre példa nem is egy, és inkább halasszák, és adják ki úgy, ahogy kész van.
14/18 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy elhalasszak, hanem az, hogy sorozatosan olyan datumot adnak, amihez keptelenek tartani magukat. Senkit t sem erdekelne, ha 2021 December 31-ig eltolnak, de ezzel amit most csinalnak mindenkivel kibasznak.
Ha szerinted ez oke, akkor valoszinuleg nem varod a jatekot vagy hazudsz magadnak.
Majd meg 1-2 csusztassak, egyszer januar 10-ig, aztan januar 9-en februar 10-ig, mert tudjak jol, hogy megtehetik ha szukseges es majd te is megerted, hogy mi ezzel a probléma.
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez kezd így elég szavahihetetlenné válni. Gamepod fórumban megjegyeztem még a nyáron, hogy szerintem a vírus miatt meg se fog idén jelenni, ez így már abszolút benne van.
2020. okt. 28. 13:34
16/18 anonim válasza:
Bőven lehet marketing fogás is benne.Egyszerűen nem akarják az AC Valhallával egy időben kiadni.
17/18 anonim válasza:
#16-os, ahhoz sokat kene fizetnie az ubisoftnak.
18/18 anonim válasza:
Arról nem beszélve hogy nem valoszinü h felnivaloja lenne akkor mar inkabb az AC eladasait nyomna vissza a 2077
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!