Egy olyan bohocnak mint hunter royale hogy lehet 15000 feliratkozoja?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 19:08
1/6 anonim válasza:
Nem tudom ki az de így látatlanban gondolom valami gameplay videós
2/6 anonim válasza:
Acc-okat ajàndékoz, vagy segít ajàndékozni,ennek az az eredménye/és követelménye is, hogy fel kell rà íratkozni. +Ugye a Zsomac-dràma videója. Én a csatorna kezdetén még bírtam,de màra màr idegel. Nem fog meg a tartalma 🙄
3/6 A kérdező kommentje:
Fell kell ra iratkozni,es fel is iratkoznak,de nem azett mert telleg tetszik nekik a tartalma de ez a rojalkat nem erdekli csak minel tobb feliratkozo legyen,nem kulonb a sub csereseknel,ezek elmebetegek
2020. okt. 20. 19:59
4/6 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért fáj neked ez vagy simán az irigyséág? Nem tudom ki ez vagy mit csinál, de míg nem árt vele senkinek addig nem szíve joga? Ha meg irigyled tőle a feliratkozóit, hát csináld utána akár.
5/6 anonim válasza:
Magyarország legnépszerűbb Facebook oldala Kasza Tiboré. Azt hiszem, ez mindent elmond a magyar netezők igényességéről és szellemi színvonaláról.
6/6 anonim válasza:
Nekem úgy van szinte 9000, hogy 2-szer voltam inaktív egy évig.
Ráadásul egy Minecraft koppintásban építgettem. :D (+pár film/játék jelenet)
Hunter meg napi szinten tölt fel videókat (kicsit clickbaites indexkepekkel). Sokan meg erre szöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!