Miért van az, hogy among usban ha reportolok állandóan self reporttal gyanúsítanak?
Annyira unom már. Valaki tud magyarázatot adni erre?
Se importorként, se crewmateként nem reportolhatok senkit, mert egyből 7-en minimum rám szavaznak self reporttal.
MIÉRT? aztán meg mindig az van persze, hogy "xy was nam An impostor"
Sosem mozgok gyanúsan, van, hogy egyszerre 3 emberrel megyek a folyosón. első ember leválik, bemegy a reactorba, aztán én is leválok, bemegyek a security-ba, és reportolom a hullát. Egyből self report.
Például úgy hogy nem játszol randomokkal. Egy társasjátékot sem játszol randomokkal, ahol a kommunikáció az elengedhetetlen. Csak és kizárólag ismerősökkel, haverokkal szabad játszani, ott ahol van voice kommunikáció (discord, ts).
Van mondjuk magyar megfelelőjük: impostor=imposztor, crewmate=csapattag, self-report= önbejelentés. De ezek magyarul hulladékul hangzanak.
Kerdezo, ezt miert az Emberek szekcioban kerdezted meg?
Legalabb 3 masik szekcio van ahol kaphatnal ra valaszt!
Leírta, emberi tulajdonságra volt kíváncsi, hogy miért szavazzák mindig ki a semmiért és miért ilyen buták az emberek.
Csajt keressen? Na ez hogy jön ide a kérdéshez? Sokat segítetek a kérdezőnek. A videojáték valakinek ezerszer értelmesebb, mint a való élet, meg a csajozás. Igen, 21 évesen is.
Egy kis off után: Ne játssz randomokkal, mert fogyatékosok játszanak sokszor.
Nem tartom ezerszer értelmesebbnek, csupán játszom vele, mint szórakozás.
De volt már aki függőnek tart, mert 3 naponta előveszem egy 45 perces vonatúton :(
Meg ha magyarul írom le, hogy önbejelentés az among us-ban akkor abból szerintem ember nincs aki kitalálná, hogy melyik szóra gondoltam.
Van barátnőm. Sőt, ő már a feleségem. 36 éves vagyok, képzeld el, hogy ami szórakoztat azt művelni fogom. Még akkor is, ha pár anonim kommentelő a gyakorin azt mondja, hogy hülyeség. Barátokkal discordon az egyik legjobb csapatjáték szerintem az among us. Egy online társasjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!