Phasmophobia miért nem válaszól nekem vissza a szellem?
Nem játszottam vele, de nem minden szellem válaszol vissza. Egyedül kell lenned tök sötétben abban a helységben, ahol a legtöbb tevékenység történik. Akkor válaszol, de csak szavakat. Más videóban a "kill" "leave" "eat" szavakat vettem ki, de nehéz volt, mert egyből üvöltözött mindenki mint a sakál.
Ja, ha az elemlámpa villog, kapcsold le és próbálj elbújni. A fényre megy.
Give me/ us a sign.
Hunt.
Show yourself.
Are you here?
Attól függ, h beálitásokban melyik nyelvérzékelőt állítottad be, ha magyar, akkor ezeknek a magyar felelője. Ja és mondogasd a nevét.
Mindenképp tedd a "beszédfelismerést" angol nyelvűre, a magyar eléggé hibás..D:
Az h a szellem egyedül válaszol, ez nem feltétlen igaz. Van olyan szellem, ami akkor is válaszol, ha mindenki bent van a helyiségében, bár professional fokozaton csakis 1 ember lehet bent a SZOBÁJÁBAN, és akkor válaszol.
Nem minden szellem Spirit boxozik..
A nehezebb fokozatokon már nem ajánlott spirit boxxal rohangálni, és ingerelni..:D Főleg ha pl yokai, alap 50% senity fölött nem huntol, de ha elkezdesz beszélni bent a szobájában, az az 50% felmegy 80%-ra..:D
Ha azt akarod, hogy hibátlanul működjön a "beszélgetés" ajánlott telepíteni a windowsra az angol nyelvi + beszédfelismerés csomagot, és úgy játszani, hogy beállítod előtte.
Még egy tipp, ha a nevét mondogatod arra nem válaszol semmit, csak triggereled magadra..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!