Játszottatok olyan játékkal, ami akkora hatással volt rátok, hogy utána más embernek éreztétek magatokat?
Lehet bármilyen hatás, pl.: más világnézet, döntéshozás, elhatározás...
Nekem a Life is strange volt ilyen. Rövien annyi a sztori, hogy régóta készülök egyetemre, de soha nem volt meg az igazi akarat, hogy fel is készüljek a felvételire. Erre kijátszottam a Life is strange-et és a Before the storm-ot és rájöttem, hogy az akkori életemet abba kell hagyni (alvás, munka, játszás és újra). Meg ez a két játék után nem is tudtam volna ugyanúgy tekinteni a játékokra (azóta se tudok). Van a Before the storm-ban egy búnusz epizód olyan címmel, hogy Farewell (magyar felirattal: Ég veled). És akkor én is mondtam egy ég veled-et aztán kitöröltem minden játékot a gépemről. Azóta is tiszta vagyok.
Szerencsére nem.
Olyan viszont volt, hogy egyhuzamban letoltam 8-10 órát egy játékkal, és ezután mikor felkeltem a gép elől akkor olyan furcsa volt minden, nagyon smooth-ul futott az egész világ, kellet egy perc míg hozzászoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!