Somiferike kérdése:
Miért nem tölti be a világot hamachival a minecraft?
Figyelt kérdés
Barátommal szerettünk volna hamachin keresztül eggyütt játszani. megcsináltuk a hamachit, rácsatlakoztam, megcsináltuk a minecraft szervert. Haverom rá is csatlakozott ip:port címmel, de viszont amikor én próbálom csak Domborzat betöltése és kis idő mulva kidob "Timed out" szöveggel. Mi lehet a gond? Tulterhelt a hamachi vagy nemértem, van más vpn-es oldal amivel ezt a hibát ki tudnánk küszöbölni? Esetleg van más megoldás amivel ketten tudnánk játszani egy szerveren?, Esetleg Modokat is tudnánk beletenni? Nem akarunk szerverbérlő oldalakon játszani mint például Aternos vagy hasonló oldalak. Szeretnénk a minecraft szervert a sajátgépünkön futtatni lehetőleg modokkal, mert sokkal érdekesebb mint sima kliensel. Forge-val próbáltuk mert oda egyszerű modokat betenni. Valaki aki próbálkozott/sikerült megcsinálni hasonlót tudna nakem segíteni?2020. okt. 13. 12:40
1/3 anonim válasza:
Ha modokat akartok használni, használjátok a Twitch appot. Abban vannak modpackek és nem lesz baj pl.: nincs meg a mod stb.. (ugyanúgy kell csinálni hamachit mint ha singleplayerbe lennél)
A hamachis részt nem tudom bocsi.
2/3 anonim válasza:
nagyon nehéz a hamachis megoldás. Hosztingold szerveredet Aternos.org-gal
3/3 anonim válasza:
2.-nak üzenem:
egyáltalán nem nehéz ;D
Simán egymásra csatlakoztok és az egyik indít egy singlet a másik kinásolja az ipv4 címet és a singleben pedig nyitnak lant és a portot elküldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!