Mi az a számítógépes játék ami igazán függőséget tud okozni?
Akármi amiben mindig tudsz tovább fejlődni. Engem régen a WoW rántott be.
Az ilyen játékok nagyon addiktívak.
Genshin Impact - [link]
Jelenleg a legjobb ingyenesen játszható anime stílusú openworld RPG! (16-os szint után Multiplayerben is játszható.)
Bármelyik amelyiknek nincs rendes eleje, közepe s vége, így meg játszhatod a végtelenségig.
(Szóval az ilyen Mass Effect féle sztori alapúak, vagy a véges pályájú játékok kizárva)
A lol és wow nem fogott meg bár egészséges wow van mögöttem 32-es paladinnal. :)
A Genshin Impact a Magic the Gathering: Arena a Rocket league grafikáján már tűlnöttem. Amihez nem kell Többmilliós gép már nem foglalkoztat.
Most mad a Star Wars Squadrons kezd el foglalkoztatni. Bocsi hogy ezt mondom de senki javaslata nem tetszett, azért köszi hogy segítettetek.
Játékok terén kicsit megalomán vagyok.
A Genshin Impact az egyik legszebb játék ebben az animésebb stílusban, ami számomra szemetgyönyörködtetőbb, mint bármilyen hyper realisztikus játék.
Mondjuk pro gamer mentalitással érthető, ha nem a művészeti értéket nézed egy játék mögött. Én a Genshin Impactal relaxációs élményként játszom, nem azért, hogy törtessek a játékon belül a minél nagyobb eredményekért, hanem hogy élvezzem a játék világát.
Számomra semmi értelme más játékosokkal versengve játszani bármivel, mert egyrészt értelmetlen, másrészt egy idő után kiégés a vége. Mi értelme annak, hogy több ezerszer játszol ugyanazon az unásig ismert pályán, csak azért, hogy egyre önelégültebbé válj, ha képes vagy jobb lenni az adott játékban másoknál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!