Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja random a...

Miért csinálja random a következőket a ps4?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok válaszát várom akik szintén találkoztak ezekkel a jelenségekkel:

-Random baloldalt fent megjelenik hogy nincs megfelelő headset.

-Szintén random lekacsolja a dualshock 4 et (ez marha jó tud lenni pl egy Dark Souls bossnál)

-Nagyon ritkán egy kék villanás van, majd visszamegy a játékba.

Bloototh kontrollerek, teli akksikkal, 1 éves slim gép, ha kábellel dugom össze ugyan ez van.

Érdemesebb venni egy eleve vezetékes joyt esetleg?

Médiába láttam Nacont 13 ezerért, csak kérdés h ez megoldja e a gondot, mert kábeleket is cseréltem már.

Valamikor egy hónapig semmi, aztán pl 2óránként csinálja

(pont a legrosszabbkor általában)

Volt már több ps4 em, használt gépekkel is kereskedtem, másik gépen is előfordult már..

2020. okt. 8. 02:06
 1/4 A kérdező kommentje:
*lekapcsolja
2020. okt. 8. 02:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Most szét is szedtem, nem volt benne por.

[link]

Ilyesmi fórumokat találok, de eddig még megoldást sehol sem olvastam ami működött volna..

2020. okt. 8. 04:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs PS-em, de a leírt jelenség általában törött/repedt alaplapra utal számítógépnél. Ahogy használod a PS-t és felmelegszik, egy (vagy több) mikrorepedés kitágul, ami pont elég ahhoz hogy megszakadjon a kapcsolat (ami miatt hibaüzeneteket kapsz), mikor lehűl, akkor újra érintkezik.

Javítani passz, egy mai átlagos alaplap 6-8 réteges is lehet, ha pont a közepében van a hiba, az életben meg nem találod.

2020. okt. 12. 08:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Hát, igen, ez is lehet.

De mondom ez több gépen is előfordult már meg rengeteg fórumtéma, mindenki csak találat. Viszont találtam a YouTube on egy csomó PS4 case/cooling modokat, állítólag valóban nem túl jó a hűtésük a ps4 ek nek, és nem árt egy kis mod.

Talán ha jobb lesz a hűtés megszűnik a gond, köszönöm a válaszod! :)

2020. okt. 12. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!