Miért csinálja random a következőket a ps4?
Elsősorban azok válaszát várom akik szintén találkoztak ezekkel a jelenségekkel:
-Random baloldalt fent megjelenik hogy nincs megfelelő headset.
-Szintén random lekacsolja a dualshock 4 et (ez marha jó tud lenni pl egy Dark Souls bossnál)
-Nagyon ritkán egy kék villanás van, majd visszamegy a játékba.
Bloototh kontrollerek, teli akksikkal, 1 éves slim gép, ha kábellel dugom össze ugyan ez van.
Érdemesebb venni egy eleve vezetékes joyt esetleg?
Médiába láttam Nacont 13 ezerért, csak kérdés h ez megoldja e a gondot, mert kábeleket is cseréltem már.
Valamikor egy hónapig semmi, aztán pl 2óránként csinálja
(pont a legrosszabbkor általában)
Volt már több ps4 em, használt gépekkel is kereskedtem, másik gépen is előfordult már..
Most szét is szedtem, nem volt benne por.
Ilyesmi fórumokat találok, de eddig még megoldást sehol sem olvastam ami működött volna..
Nekem ugyan nincs PS-em, de a leírt jelenség általában törött/repedt alaplapra utal számítógépnél. Ahogy használod a PS-t és felmelegszik, egy (vagy több) mikrorepedés kitágul, ami pont elég ahhoz hogy megszakadjon a kapcsolat (ami miatt hibaüzeneteket kapsz), mikor lehűl, akkor újra érintkezik.
Javítani passz, egy mai átlagos alaplap 6-8 réteges is lehet, ha pont a közepében van a hiba, az életben meg nem találod.
Köszi! :)
Hát, igen, ez is lehet.
De mondom ez több gépen is előfordult már meg rengeteg fórumtéma, mindenki csak találat. Viszont találtam a YouTube on egy csomó PS4 case/cooling modokat, állítólag valóban nem túl jó a hűtésük a ps4 ek nek, és nem árt egy kis mod.
Talán ha jobb lesz a hűtés megszűnik a gond, köszönöm a válaszod! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!