Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL: Pvp-t mikor érdemes...

LOL: Pvp-t mikor érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés

Csak nemrég kezdtem játszani a Legaue of Legendsel. Eddig botok ellen próbálkoztam, most már Intermediate-ben is tűrhetően muzsikálok, alig-alig halok meg stb.

Viszont csak egy hős van akivel eddig gyakoroltam. El lehet így már kezdeni rendesen pvpt játszani? (kicsit félek, hogy túl balf*sz leszek egy éles játékban)

2020. okt. 7. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Simán elkezdheted. És soha ne játssz sok karakterrel inkább tanulj meg 4-et amivel már biztosan állsz a lábadon. Szóval az se baj ha az elején mindig ugyanazt a champet választod
2020. okt. 7. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Én is nagyon sokat játszottam botok ellen, de tényleg, NAGYON sokáig nem mentem PvP-be, és utólag visszatekintve semmi értelme nem volt. Jobb korán bedobni magad a mélyvízbe és gyorsan megszokni, hogy milyen igazi emberek ellen és igazi emberekkel játszani, mert a botos játékok során betanulsz csomó káros mechnanizmust, amit aztán később nagyon nehéz lesz elhagyni, ellenben sok mindenről meg fogalmad sem lesz, mert botok ellen egyszerűen nincs rájuk szükség (dzsungelezés, wardolás pl.) Ha új champet akarsz kipróbálni, akkor persze mehetsz vele egy-két meccset botok ellen eleinte, ha úgy magabiztosabbnak érzed magad, de akivel már jó vagy, használd nyugodtan élesben. Úgy fogsz igazán fejlődni:)) hajrá
2020. okt. 7. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Én nem nagyon játszottam botok ellen, majdnem egyből mentem pvpbe, sokszor megkaptam hogy noob meg reportoljanak, de találkoztam egy csapattal akik sokban segítettek hogy mit csináljak máshogy meg magam is kezdtem rájönni a dolgokra aztán most már egész jó vagyok:) Szóval szerintem menj nyugodtan pvpbe már ;) Aztán sok sikert
2021. ápr. 23. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Botok ellen nem tudod felkészíteni magad arra a lelki terror-ra ami pvp-n fog várni rád.
2021. máj. 4. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!