Rocket League ha megvan steamen akkor játszhatok azon is ugyanugy kapokrá frissitést?
vagy ha vannak ilyen epicgames oldalán olyanok amiket meglehet venni pack azokat nem lehet a steames verzion megvenni nem?
meg játszottam xboxon és gépen is ugyanazon
de néha a öcsém is szokott rajta játszani az enyémen de ketten nem tudunk ugyan azon a profilon én már nem játszom xboxon valahogy lehetne epicgames fiokot váltani rajta?
A Steam-es verzió az ingynessé válás óta egy Epic fiókba bejelentkezést és összekapcsolást vár el. Azaz ahelyett hogy egy Epic-es verzióval nulláról kezdenéd a játékot, folytathatod a Steam-en elkezdett profilodat. Ezzel egyidőben Steamen a játék listázása megszűnt, és semmilyen vele kapcsolatos vásárlás nem lehetséges már. Ha maradt is fizetős DLC hozzá, az Epic-en lesz elérhető.
Te a Steames profilodat össze tudod kötni egy saját Epic fiókkal. A testvéred pedig a saját Epic fiókjából tud játszani a saját példányával, annak már csak az Epic-hez lesz köze.
ah megveszem epicgames en a packokat akkor xboxon, ps4, steam, epic is meglesznek?
mert választani kell mélyk legyen az alapértelmezet nekem valamiért az xbox volt beállitva
köszönöm
amikor választasz akkor mindegyiken ugyanaz lesz? pl: ha az epic fiokosat választam pc/xboxon is ujrakezdi?
de nem tudom mert leginkább az én epic fiokomon játszik fortniteot
gondolom nem lehet olyat hogy egy email a fortnite és egy másik emailel meg a rocket egy xbox profilon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!