Poker-Poker Manipulált szoftverek, de mégis nyerő játékosok? Hogy vagy ez?
Az élő pokert alapjaiban inkább tartom tisztán logikai játéknak, mint szerencsejátéknak. Persze, ahogy az emberek 90%-a játsza, az valóban csak szerencsejáték...
Egyetemi éveim alatt kaszinóban dolgoztam. Rulett: a Saját szememmel láttam, hogy a nulla rogyásig volta rakva zsetonnal és beleesett a golyó, majd úgy kilőtt, hogy a világűrig meg sem állt. Ha elkezdted pakolni duplázva a feketét, akkor 10-szer is lejött a piros, ha kellett, szóval manipulálva volt és pont.
Pokert csak élőben játszottam, mert szkeptikus voltam az online játékkal szemben. Amikor először regisztráltam a PS-re, mégis az első utam a kaszinóba vezetett. A ruletten elkezdtem színezni, és jött is szépen az ellentétes szín egymás után ahogy kellett. Tehát megállapítottam, hogy az oldal kaszinója ugyan az, mint ami itthon is ment ilyen szempontból. Ezek után sok mindent nem vártam a pokertől sem, de nézzük, hogy csinálják gondoltam. Először játékzsetonokkal. Oké, élvezetes, meg minden. Egészen sokat játszottam, leginkább az érdekelt, hogy a kezdő lapjaim javulási esélyeihez képest, hány alkalommal javulnak valóban a boardon. Egész sokszor :) Aztán jöttek a cash game-k, majd a tournamentek. A valódi pénz alapú játékoknál (cash és mtt) már egészen más volt a játék dinamikája. Cashnél az elején nyersz, aztán kicsontoz a gép. Versenyen, ha ügyes vagy a tudással el lehet jutni egy szintig, de a végén olyan mintha mégis a gép döntene. Nah, a lényeg az, hogy a játékzsetonos, a cash game, és az mtt dinamikáját/menetét összehasonlítva egyértelműen eltérő esetszámba jönnek meg azok a lapok, illetve alakul ki a végén az a kéz, amit remélsz az osztott lapjaidból és ez igaz a játékostársakra is. Azaz a rendszer generál dolgokat meglátásom szerint. Világ végén bejegyzett, ellenőrizetlen off shore cégek és rendszerek, senki nem tudja, hol vannak a játékszerverek fizikai valójukban. Egyszóval azt csinálnak, amit akarnak. Ugyanakkor mégis ott vannak azok a játékosok, akik ebből igen szép sikereket értek el...Probirs, Omaha4rollz, Feder Holz, Bencb és még sorolhatnám. Akkor most, hogy van ez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!