Milyen pc-s játékok vannak emikbe vannak démonok vagy istenszerű lények?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 11:23
1/6 anonim válasza:
Fantasy játékot keresel?Esetleg Oblivion?
Kalandjáték, már az elején lehetsz ork, meg csomóféle szörny, de lehetsz ember is.Aztán küzdeni kell csontvázzal,fejleszteni magad,annyi cuccod legyen amennyit elbírsz, stb.Nem épp az amit keresel,de szerintem jó játék ez is.Amúgy PC-vel az a baj, hogy van rá az FPS stílus,autós stílus,előre megy és öldöklős stílus, és ezen nem nagyon tudnak fejleszteni.A legtöbb játékba csak 1 fegyvert látsz, és úgy kell öldökölni...XBOX a jó, bár nekem is csak PC-m van.
3/6 A kérdező kommentje:
Nemsoká akarok 1 ps3-at majd azon tolom de sajnos gépen csak 512 mb ramom van
2010. aug. 7. 12:35
4/6 anonim válasza:
ha veszel ps3-mat akkor vedd meg a God of War Collection-t és a God of War 3-mat!
nagyszerü játék vannak benne démonok,istenek és istenszerü lények is!Te félisten vagy benne!
és csak ps3-ra jelent meg!
5/6 A kérdező kommentje:
igen tudom aszt ismerem jó játék cool
2010. aug. 10. 09:27
6/6 Wolfmander válasza:
Demigod.
Abban is istenekkel lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!