Hasasasa kérdése:
Akinek meg van a Tekken 6 mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
pl grafika meg játékélmény, harc stb...miért tetszik? vagy miért nem?
az 5-höz képest sokkal jobb vagy épp hogy csak meghlaladta mibe igen mibe nem..
mondjatok el róla mindent ami szerintetek jó vagy rossz :D
2010. aug. 7. 09:46
11/12 anonim válasza:
nekem megvan a Tekken5 is meg a Tekken6 is :). nekem a Tekken6 sokkal jobban tetszik! Sztem nagyon jó játék. Grafika az nem is kérdés, SOKKAL JOBB!!!! És sztem nincs túlcsicsázva annyira h ne lehetne jobb mint a T5. Van benne változás de nincs annyira h ne lenne olyan jó mint a T5. Totya te meg gondolom meg életedbe nem játszottál a T6 tal mert nem telik rá .Szóval ne beszéld a baromságod hasasasa -nak! a TEKKEN6 SOKKAL JOBB ;)
12/12 nevetnemadok válasza:
A tekken tag tournament2 mindent visz ugyanaz szinte mint a tekken6 csak 2 emberrel játszák (a tag tournament1 meg olyan mint a tekken 3 csak 2 emberrel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!