A több mint két extra gombos gamer egerekre szükség van vagy ma már minden játékot lehet játszani egyszerű billentyűzet és egér kombóval?
Figyelt kérdés
Pl MMOk és MOBAk esetén hallottam, hogy ajánlják. Én például a WoW Wotlk óta más MMOval nem játszottam, ott viszont mindent bindoltam a billentyűzetre és nem kellett gamer egér.2020. szept. 20. 15:08
1/2 anonim válasza:
Nincs szükség. Egyszerüen csak olyan játékoknál ahol sok gombot kell nyomogatni, könnyebb és gyorsabb ha bizonyos funkciókat az egér plusz gombjaira állítanak. De ez nem kötelező, nyomhatod a billentyűzeten is. Egyébként is, elég fapados az olyan játék, ahol nem állíthatod kedved szerint a billentyűkiosztást, valószínűleg nincs is ilyen.
2/2 anonim válasza:
Rengeteg előnye tud lenni, de a max az az 5-6 gombos verzió amit én ki tudok használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!