Társasjáték, melyet akár 5-6 felnőtt is játszhat egyszerre?
Ilyen játék pl a Cluedo. A Rizikó talán, de azt nem mindenki szereti a tágabb családban.
Tudtok még ilyeneket? Felnőtteknek és nem activity meg uno, meg kérdés-válasz.
pffff. nagyon sok van.
álarcos bál és a bang az én kedvencem
Többszáz ilyen játék van:
Mi nagyon szoktuk élvezni a Secret Hitlert, de a 7 csoda se rossz, aztán a Skullt is szeretjük, Deep Sea Adventure inkább 4-en jó, 5-6 emberrel kicsi kezd sok lenni, de fillernek nem rossz úgy se. Ha művészi a csapat kedve, akkor a Kartográfusok szokott előkerülni. Ha szeretitek a Dixitet, csak akartok neki valami tematikát, történetet, akkor a Mysterium jó választás lehet.
Itt tudsz egyéb szűrőket beállítani:
Heló!
Több száz minőségibb, jobb játék van egy Cluedo, Rizikó, Monopoly...
Mivel nem írtál részleteket (tudtok-e angolul, milyen típusú játékokat kerestek, hányan játszanátok, egymás ellen vagy kooperatívan akarotk-e játszani...) ezért a legjobb az lenne, ha bemennétek egy boltba, mint például a Szellemlovas, vagy youtube-on, BGG-n néznétek toplsitákat, ajánlókat.
Igazából magyar kártyázni szoktunk 4-en (2 a 2 ellen), de ha összejövünk egy családi születésnapkor, akkor 6-an már nem tudnánk kártyázni.
Nem olyat keresek, mint a Monopoly, mert az már az 50+ korosztálynak nem szórakoztató, legalábbis nálunk.
Nem is nagyon szoktunk társasjátékozni, csak ez miatt gondoltam, ha véletlen találok valami jót, akkor kipróbálnánk.
Ilyen Activity meg találd ki ki vagyok, ez se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!