Most, hogy megérkezett a hivatalos Cyberpunk 2077 gépigény, ti nem aggódtok, hogy gagyin fog kinézni a játék?
A minimális gépigény kb. egy krumpliszsák PC, az ajánlott is legjobb indulattal csak egy erős közepes gépnek mondható. Ha egy ilyen géppel ki lehet maxolni, akkor hogy fog ez a játék kinézni? Emiatt picit én aggódok.
Egy ilyen történettel bíró játékot valóban nem a grafikája fogja cipelni a hátán. Elég megnézni az Ubisoft újabb játékait. Jól néznek ki, de nagyon sok mindenen javíthatnának, ami növelhetné a játékaik játszhatóságát.
Kicsit más fajta, de ott van például a wow a masszív lore-jával. Azt sem a grafikája miatt szeretik az emberek.
Nem azt mondom, hogy ettől még nem fontos a grafika, de ha grafikától függetlenül jó a játékmenet és a történet, akkor nem lesz rossz játék. Ha te csak jó grafika mellett tudod élvezni a játékot, akkor viszont érthető, hogy felmerült a kérdés, de amúgy szerintem alaptalan a félelmed. Az ajánlott gépigény szerintem 1080p közepesre vonatkozhat. Ray tracinggel azért lesz majd gépigénye ultrán.
Én a biztonság kedvéért bekészítek majd egy rtx 3080-at az i5-10600k-m mellé, meg egy 4k monitort.
Minimum és ajánlott gépigényt mutattak, nem ultrát.
Amúgy meg optimalizációtól is függ, az új Call of Duty nem azért van 100 giga körül mert annyira egy komplex játék, csak szarul optimalizálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!