Mi a neve annak a régebbi játéknak, ami átlátszó üvegfalas kocka, és a benne lévő kis golyókat kell a kockában lévő lyukas lap üregeibe ügyeskedni?
Igyekeztem rendesen leírni, ha többet segít, kivágtam egyik klipből, hogy is néz ki.
Előre is nagyon köszönöm!
Énszerintem nem feltétlenül van, konkrét neve, szerintem ez ilyen ügyességi játék. Erre ha rákeresel, kidob egy párat
A szavak sorrendjét véletlenül elírtam, de így is kidobta; tehát így már tudsz találni ilyeneket.
*Szal ügyességi játék, meg golyós labirintus, meg ilyenek vannak
Nekem van/volt olyan fatáblás is, egy ilyen naagy labrintussal, meg még van ilyen, hogy 3 henger van, és akkor abba 3 labdát kell beleirányítani, és annak üveg az összes fala; minden szögből rálátni tehát; és tesóm meg akkor olyat kapott, hogy van a közepén ott meg egy darab ilyen tartó, és abba kell egy labdát beleirányítani; most azt nem tudom, már nem emlékszem, hogy végülis a tartó le volt -e ragasztva, vagy az is mozgott/dölöngélt jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!