Elég ciki, de nem értettem az egészet , ki vállakozna erre?
Figyelt kérdés
Egyszer tavaly letoltottem a LoL játékot, 2 napig probaltam jatszani vele, megérteni de nem igazan sikerült eleg bonyolultnak ereztem...de annyira tetszik szeretnem ujra letolteni holnap es megprobalni....esetleg valaki tudna segiteni mit hogy kell, elmagyarazna , esetleg egyutt jatszani? Marmint olyan aki nem cinkel ki ha nem ertek valamit , szval türelmes...2020. szept. 16. 20:57
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Mindenki, aki komolyan nyomja, kb. 500 órát ajánl csak az ALAPOK elsajátításához. Hiába tudod, hogy működik egy meccs, mert az összes karakter összes képességét ismerned kell, és azokra azonnal tudnod kell reagálni. Ez pedig nagyon-nagyon sok időbe telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!