Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LEGO Star Wars: The Complete...

LEGO Star Wars: The Complete Saga?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mivel "complete" is a nevébe van így gondolom az első és a 2. részt is tartalmazza, igaz? Vagy csak az első részét extrákkal? Lehet h.lye kérdés de ha már 1x megvenném tudni szeretném mit kapok a pénzemért.

2020. szept. 16. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, 1-2. részt tartalmazza
2020. szept. 16. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a gyors választ. Akkor bátran meg is veszem Steam-en. :)
2020. szept. 16. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Benne van mind a két előző játék egyben (Lego SW 1 és 2), annak összes pályájval és karakterével (sőt pár plusz karakter és néhány új pálya is van benne), szóval röviden igen.

Annyival kevesebb, hogy nincs meg benne a másik két játékból az a rész ahol az összeszedett Minikitekből épült hajók voltak kirakosgatva, az az udvar vagy micsoda ahol a karakterek is mászkáltak és nyírták egymást. Ahelyett van egy pici udvar ahová ki lehet menni és a sarokban végiggörgetni a minikit modelleket. De minden más az több vagy ugyanannyi mint a másik két játékban együttvéve, semmi nem maradt ki.

2020. szept. 17. 00:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm ezt a részletes leírást. Ezek szerint nem fogom megbánni hogy megvettem. :)
2020. szept. 17. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!