Milyen játékot töltsek le a tabletemre?
Figyelt kérdés
Szeretnék néhány olyan ingyenes játékot,ami nem unalmas,és akár órákon keresztül el tudok vele játszani.Leginkább a kreatív játékokat szeretem,(pl. Tie Dye)De van egy olyan játékom is,hogy nyomni kell a képernyőt...Hatalmas...Leginkább az unalmas jutott eszembe,ezért szeretnék segítséget kérni.Nem szeretem a lövöldözős,autós,és horror játékokat.Segítséget köszönöm!(Androidos a tablet)Alcatel Pixi 4 7 wifi2020. szept. 14. 12:57
1/5 anonim válasza:
Engem sajnos csak a 8ball pool tud lekötni telefonon, ha esteleg érdekel.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de nem tudok billiárdozni(nem tudom,hogy kell helyesen írni sry.)De azért köszi az ötletet :)
2020. szept. 14. 14:30
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Mini metro esetleg, van benne kihívás bőven. Metróhálózatot kell benne építeni, menedzselni az utazási igények szerint. Én még az első pályát sem tudtam megcsinálni, pedig van rengeteg.
Másik a The Room sorozat, kreatív logikai, kis széfeket kell benne feltörni, egy jó misztikus sztorival.
5/5 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM
2020. okt. 24. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!