Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az előzetesekbe miért nem...

Az előzetesekbe miért nem mutatták, hogy a The Last of us part 2 második felét egy robosztus lapátfejű nővel kell játszani?

Figyelt kérdés

Előrendeltem, ha ezt tudom várok vele míg leakciózzák vagy valami. Oké hogy 20+óra játékidő vel hirdették, de szó nem volt erről az unszimpatikus nőről, hogy a másik 10 órát ő tölti ki..

Már két órája vele megyek és amint látom a streamekbe végig ő lesz, az utolsó egy órába lesz egy kicsit Ellie.

2020. szept. 11. 02:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
próbálták beállítani úgy a végét hogy egyenlőre jöjjön ki a mérleg nyelve, de egyrészt ez sokaknak így is igazságtalan, vagy csak simán nem ezt várnák és máshogy döntenének. SPOILER: ha választási lehetőségem lett volna, én leszámolok a végén Abyvel és Levvel, ne bosszúálljon senki semmit se a közel, se a távoli jövőben. kicsit könyörtelen, de más módszer nincs, nem szeretném egész életemben várni őket hogy mikor dönt úgy valaki hogy megöl mégis. ez ilyen világ. ott az oszlopoknál csendesen. hisz ezért indult.
2020. dec. 12. 23:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Én is, abban a posztapokaliptikus világban hitetlen az egész hogy még csak lehetőségünk sincs a bosszúra.
2020. dec. 13. 01:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne is mondjátok.. tuti addig fogom csak nyomni amig Ellie-vel mehetek.. nem elég h Joe-t megölték egyből, még bosszút se állhatok.. és bámuljak 10 órán át egy ilyen ocsmány unszinpatkus karaktert... tönkretették az eddigi legjobb játékot. még a pstől is elmegy a kedvem. Jol tolja a sony xD
2020. dec. 13. 08:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát, technikailag top a játék, de az író mintha túl sok ezoterikus könyvet olvasott volna a szeretetről, megbocsátásról, és azt amit mindenki tud, hogy

"a harag/bosszú nem old meg semmit, mer egy spirál... "

közhelyet beleerőltték ebbe a

"bosszújátékba" játékba.

De ha már így van legalább ne úgy nézne ki a játék második fele mintha egy transzvesztitával mennél.

2020. dec. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!