Azok, akik régen egy bizonyos játék függői voltak: mikor hagytátok abba végleg a játékot? És mi volt az? Jó ötlet volt szerintetek?
World of Tanks
2011 elején, még a bétában kezdtem el játszani, és egészen tavaly őszig kisebb megszakításokkal, összesen 94ezer csatát játszottam.
Azért hagytam abba, mert a lehető legrosszabb irányba ment el a játék. A játékosokra nem hallgatnak a fejlesztők, a pénz jobban érdekli őket, már jó ideje nem volt szórakoztató. Jelenleg kb. játszhatatlan magasabb tierben.
Szintén World of Tanks és szintén 2011-ben kezdtem el játszani vele, tavaly februárban hagytam abba.
Már rég óta nem szórakoztatott, kötelezettségnek éreztem a játékot vele. Az irány amit a fejlesztők felvettek tragédia volt, tárhely problémáim is akadtak, valamint felnőttem. 13-14 évesen kezdtem neki 22 évesen már nem igazán érdekelt a gépen való kockulás, habár igazán függő sose voltam.
Kérdező, honnan ismered azt a játékot? Te is toltad? 😅 Én voltam
Eleni hercegnő. Tudod, a hacker csaj.
9 ev Aion. Tavaly hagytam abba, nagyon elcsesztek a játékot. Pedig meg jelenleg is hatra van majdnem egy évre valo elore kifarmolt premium accountom.
Parhuzamosan War thunder 2013 ota. Ezt nem tervezem abbahagyni. A jatekbeli céljaim es módszereim eléggé strapabiroak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!