Miért akadozik a The Sims 3?
Először is tisztázzunk pár dolgot.
1. gondolom a Complete Edition-al játszol, azaz minden kieg benne. Ergo sokkal nagyobb a gépigénye így mint más játékoknak. Ahogy egyre több dolgot érsz el, úgy kell majd neki egyre több erőforrás is.
2. Eredeti vagy virágbolti példányról van szó? Ha eredeti akkor nem tudom, de ha virágbolti akkor másik crack kell.
3. Használsz-e bárminemű CC-t a játékhoz? Illetve azokat mindig a játék verziószámához nézve frissen tartód-e?
4. Cheat kodokat használsz-e? A motherlode-n kivűl gondolom amihez aktiválni kell a "testingcheats" kódot is. Mert idővel ezek a cheat-ek is visszaütnek. Ezesetben pedig édes mindegy milyen atomerőművön űl a játék.
Hmmm... Ezen az egyetemi telken nagy a nyüzsgés? Csak a te sim-ed van ott? Vagy mások is be-be járnak? Ha mások is járkálnak, mennyien és milyen időközönként?
Illetve a testingcheats-el pontosan mit csinálsz/csináltál? Miután végeztél kikapcsoltad a mentés előtt? Mert ha aktív testing-re mentesz az képes hazavágni a játékot(sajnos tapasztalatból mondom). a Motherlode nem gond mert az csak a pénzed buherálja, de a testing minden másba is belenyúl. Ha komolyabb módosításokat végzel vele az okozhat bug-okat, és nem csak feltétlen azon a telken ahol használtad. Én az első mentésem szét cs.szése után a testing-es cuccokat nem használtam már. A pénz több mint elég mindenre. A testing különösen akkor bug veszélyes hogy objects-es részét használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!