Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem bizarr és fura a...

Csak nekem bizarr és fura a Brawl Talk? (2020 szept.)

Figyelt kérdés
Szinte mint egy nem annyira jó horrorfilm, előzetese. Bizarr ilyesztő. Nem hagy nyugodni és elbizonytalanított. Megszemélyesítették azzal, hogy igazi emberek voltak benne. Így még bizarabb lett. Hogy kapcsolódik a Brawl Stars-hoz? Az új karakter pedig szintén harcol! Akkor miért rajongó, ha ő is ugyan azt csinálja? Nem azt mondom, hogy rossz az update, de nem illik bele a játékba. Főleg az új skinek. Jobbat is ki lehetett volna belőle hozni. El ment az eszük a supercell-eseknek? Ez elvileg egy gyerek játék, nem egy bizarr film. Nagyon zavar amiket láttam.

#update #Brawl Stars #Starr Park
2020. szept. 7. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én imádom egyszerűen! Fantasztikus hogy végre visznek bele egy háttértörténetet! Jó nem kell semmi extrémet elvárni de egy mobil játékhoz képest ez is brutális amit eddig csináltak. Én nagyon várom hogy megtudjunk mégtöbbet,de viszont ha ez téged nem érdekel akkor szimplán kitudod zárni mivel a legtöbb dolog csak easter egg és nem tolják az arcodba.

Sztem Collette azért harcol hogy úgymond olyan lehessen mint akikért rajong, szerintem szintén remek hogy ha minimálisat is,de kapnak a karakterek háttérsztorit. Most legyen mindenki olyan mint Spike vagy Tick hogy csak annyit tudunk hogy kikkel hozható kapcsolatba oszt jóvan...?

A skinek nekem sem tetszenek,max El Atomico meg Kunar Sprout de nem hinném hogy megveszem őket. De valakinek biztos tetszenek,hátha a következő felhozatal más lesz.

Gyerek játéknak gyerek játék de ezeket az easter eggeket/vidiket nézni(kivéve az offical brawl talk)/Redditet olvasni kevés gyerek fog, inkább idősek fognak ennek a mélyére járni. És őszintén szerintem már a 12-3 éves korosztály nagyjából kikopott a játékból. Inkább 15-7 éves aki főképp játszik szerintem.

Egyébként te mennyi idős vagy? Mióta játszol? Én 16 és 1 éve.

2020. szept. 8. 21:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy nappal később már nekem is jobban tetszik a videó. De attól még durva. Egyébként köszi a collette-t.
2020. szept. 8. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 13 és másfél éve
2021. jan. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!