Fel tudtok olyan játékokat sorolni amikben van crossplay? Én ps-n játszanék haver meg PC-n, nem baj ha fizetős játékokat tudtok csak legyen olyan amivel tudunk ketten játszani.
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 13:07
1/6 anonim válasza:
Fortnite, Cod: Warzone, Minecraft, Rocket League...
De itt egy lista: [link]
(Mondjuk ez a gugli első találata. Te miért nem azt használod?)
2/6 A kérdező kommentje:
Mert nem tudtam hogy van ilyen lista és gondoltam segítenek itt akik jobban benne vannak a témában. Köszi!
2020. szept. 7. 15:22
3/6 anonim válasza:
Szerintem szokj át a gyakoriról a guglira, hosszú távon jobban jársz! :) De örülök, hogy tudtam segíteni.
4/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi :)
2020. szept. 7. 16:20
5/6 anonim válasza:
A lista azért nem egeszen pontos.
Korabbi kerdeseknel is leirtak mar hogy nem jok mindig ezek a listak.
Sajat tapasztalatbol a War thunder full cros platform, megsincs a listaban, a reszlegesben meg nincs feltuntetve a Ps is.
6/6 A kérdező kommentje:
Ohh értem
2020. okt. 9. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!