Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért crashelnek a FiveM-en...

Miért crashelnek a FiveM-en az RP szerverek (régebb mentek) ??

Figyelt kérdés

Hali. Régebb olyan fél éve játszottam Gta V RP szervereken mindegyik szerver betöltött regisztráltam és rendesen ment.

Most pedig letöltöttem újra a FiveM-et nem lehet kinagyítani úgy,hogy ne torzuljon a kép és tölt a szerver fps stabil 60 regisztrálok amin még nem voltam hozza be a panelt írok vált át karakterre magától és fagy ki és kidob. Mindegyik szeró ezt csinálja a régi szeró amin játszottam behozza a karakterem semmiféle login nélkül és az is egyből fagyás és crash.

Régebb teljesen ment fpsem nagyon sok volt és stabil most pedig folyton csak ez van.Azóta ami változott az,hogy vettem egy új monitort egy vadonatújat a másik pedig régi volt. Mit csináljak? köszi előre is.

2020. aug. 31. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, nem értek hozzá, de szerintem valami elavult;lehet,hogy mondjuk pl nagyon régi a géped,és most egy újabb fajtájú, aktuálisan elterjedt gépre van kalibrálva az az adott játék

Vagy csak simán régi már a géped és nem bírja úgy

De inkább talán az előző, hogy úgy frissitették legutobb, úgy aktualizálták, hogy a mostani legújabbakhoz, pl ha mondjuk van egy 8 éves szervered, vagymiez, akkor azon mondjuk nem fut, mert a legújabb aktuálisan most trendi, elterjedt gépekre van konvertálva.

Vagy nagyon népszerű és emiatt sokan használják azt a játékot egyazon időben, és akkor ezért leterheli a rendszert;

Vagy valami olyan frissítést készítettek, ami nehezebben fut már, kéne mégegy számítógép hozzá, hogy működtesse, futtassa a szervert; tehát a játékcég raktárában, ahonnan kisugárzódik a játék

Vagy valami olyan frissítést is készíthettek; ami esetleg még prototípus, még bugos/apró hibája is lehet neki, amit nem vettek észre a telepítésekor, szal és ezért még laggol.

Vagy pl azóta sokkal több memóriát használsz el a számítógépeden,; pl akkor mondjuk még volt 1000 Fájlod rajta;most pedig már 5000, és akkor ezért eleve a te géped lassabb.

Vagy a játéknak az új verziója igényelne lehet, nagyobb kapacitást. Mondjuk pl aktuálisan amikor játszol, már nem csak mondjuk 10 gigát foglal el ideiglenesen, hanem 22-t.

Én ezekre tippelnék , de nem vagyok egy nagy guru, szerintem jó tippek, mert igényesen végiggondoltam, és legjobb segítőszándékomat adtam bele.

2020. szept. 12. 23:53
 2/2 anonim ***** válasza:

*itt mondjuk operációs rendszert értek

Vagy pedig mondjuk inkább készüléket, hardvert mégis. Tehát hogy elavult a játékhoz képest már a technológia , ami a számítógépedbe van építve alkatrészként. Mármint a játékot modernebb gépekhez készítették, tehát direkt ahhoz aktualizálták.

'van egy 8 éves szervered,' itt ennél a résznél gondoltam erre, amit most írtam.

2020. szept. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!