Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van aki elbukott már 100000(sz...

Van aki elbukott már 100000(százezer) forintot tippmixen vagy egyéb szerencsejátékon ?

Figyelt kérdés
Elvesztettem. Ocsmány ember vagyok. Alig maradt pénzem. Ez az összeg rengeteget jelent az én életemben.

2020. aug. 27. 02:49
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Persze, előfordult az már sok emberrel, hogy jelentős összeget veszített. Hogy számszerűen kinek az életében mi a jelentős összeg az most mindegy is. Tudj rá, tanulj belőle, nem mondom hogy nem szabad játszani, de legyen tényleg csak játék kisebb téttel. A lényeg hogy egy hibát ne kövess el most: ne tedd fel most újra mindenedet amid még maradt, hogy visszanyerd az előző buktát. Mert ilyenkor már sosem nyersz, ha belelovalod magad, az egész életed rámehet.

Most tanulj az esetből, lépj tovább, engedd el a dolgot, és innentől csak kis téttel, ami nem okoz gondot ha elúszik.

2020. aug. 27. 05:57
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Apám 40 éve lottózik. Másfél évente elveszít ennyit.
2020. aug. 27. 17:46
 3/3 anonim válasza:
2020. aug. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!