Letöltöttem egy játékot,ami boob fájl volt,és most vele együtt minden játékom boop fájl lett és nem tudom visszaállítani az előző játékokat,mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 22:56
1/5 anonim válasza:
Támpontot véletlen se adj semmit, mire töltötted le, telefon, pc stb, hogy érted, hogy minden az lett? Mondjuk esélyes hogy valami virust nyeltél be.
2/5 anonim válasza:
Ez az ingyen letöltöd és játszol már jópár éve nem éri meg pont ez miatt mert tele van cseszve vírusokkal. Gyakran nem is a feltöltők a hibásak hanem maguk a játék készítők rejtenek el egy egy ilyen vírust hogy csessze szét a géped ha érzékeli hogy lopott a kliens
3/5 anonim válasza:
Mi a baj #2, te nem probalnad megvédeni a lopas ellen termeked?
4/5 anonim válasza:
Azt egy szóval sem mondtam hogy bajom lenne ezzel
5/5 anonim válasza:
Vírus. Legalább tanulsz belőle, "mindenki" megjárja ezt az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!