Honnan látom a letöltött tárgyakat a Sims 2-ben?
Töltöttem le egy pár hajat,házat stb.. és amikor megnyitom a sims 2-őt akkor ki is irja h egyedi tartalom engedélyezése de amikor pl házat akarok épiteni sehol nem látom azokat a dolgokat amikor letöltöttem.
Tudnátok segiteni h hol találom meg?
elöre is köszönöm
Az oké hogy letöltötted, de utána fel is raktad?
Mondjuk ha kiírja, hogy egyedi tartalmak engedélyezése, akkor oké.
Ott kell lennie a rendes dolgok között. Lehet, hogy olyat töltöttél le, amihez olyan kiegészítő kell, ami neked nincs. Haj például ott van a többi haj között, a sor legelején, meg a festett hajakban, és onnan tudod, hogy az letöltött, mert a felső sarokban van egy csillag.
Honnan töltötted le? sims2.com-ról kell, onnan lemented, és akkor kapsz egy package fájlt, amit megnyitsz és egyenként feltelepíted a letöltéseket.
Írj, ha nem voltam érthető :D
köszi a segitséget.Én innen töltöttem le nagyon sok mindent: [link]
De semmit nem mutat a játékban.Megprobálom onnan ahonnan irtad.hátha ugy menni fog :)
Első vagyok. Tehát :D Regisztrálsz az oldalra, és megkeresed a letöltéseket:
Amelyik tetszik, arra rákattintasz, hogy view details, megnézed, hogy a required games alá mi van írva, akkor neked az éjszakáknak kell ott lennie. Rámész, hogy download this sim. Lemented, mondjuk az asztalra, vagy bárhova. Akkor ott lesz neked egy fájl, aminek a vége .package, és egy kék emberke dobozban az ikonja. Azt megnyitod, feltelepíted. Így magától létrejön a Downloads mappa és belerakja. Így már a játékban is benne lesz. Tehát ha például belépsz a családkészítőbe, akkor ott kész simeket is kiválaszthatsz, ott lesz az első a letöltött sim, és persze a részei is külön ott lesznek a hajnál, bőrnél, ruhánál, sminknél, stb.
Egyébként csak úgy lehet telepíteni, ha épp nincs megnyitva a játék.
Szólj, hogy sikerül-e.
ez nekem nem megy :D
Ezt irja ki:
jajj nagyon szeretném hogy sikerüljön.
köszönöm a segitséget remélem még tudsz segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!