Kamion szimulátor játék?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amelyikben a trailerek tengelyei is forognak. Tudnátok ilyet?2020. aug. 25. 21:09
2/7 anonim válasza:
Hogy érted hogy a trailer tengelyei is forognak. Ez kb minden játékban evidens, hogy a kerekek és a tnegely forog :D
3/7 anonim válasza:
Az előttem szólóhoz csatlakoznék, mivel játszol, ahol ilyen nincs, vagy mért pont ez a lényeg? Minden esetre legnépszerűbb játékok az Euro Truck Simulator 2 és az American Truck, ezt egy csapat csinálja....mivel magyar vagy így az Euro Truckot ajánlom!
4/7 anonim válasza:
szerintem a forgózsámolyos pótkocsira gondolt, ahol valóban forog a pótkocsi egy tengelye, nem mondta a kérdező hogy melyikre gondol szóval a 2. eléggé befürdött a böszmeségével :D
5/7 anonim válasza:
Rá kell csatlakoztatni a levegőt a pótra, akkor nem álló kerékkel fogod végigradírozni vele a tájat. :D
6/7 anonim válasza:
válaszolni el is felejtettem csak a hülye válaszokat olvasgattam, szóval az Euro truck simulator 2 ben van ilyen úgy tudom, az újabb DLC-k trailerében legalábbis láttam ilyet anno de hogy melyikben már nem emlékszem :D
7/7 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz okostóni, akkor írja ki azt, hogy forgózsámolyos.
"trailerek tengelyei"
Még ha egy tengelyt ír, akkor sem sok utalna a forgózsámolyra, így meg hogy tengelyei, főleg nem, szóval kicsit vegyél nyugodtan vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!