Euro Truck Simulator 2-ben mit tudok kezdeni ezzel a buggal?
Figyelt kérdés
Az egyik alkalmazottam kamionja bebugolt,ha rákattintok nem mutatja az előnézetét,ha megpróbálom fejleszteni vagy eladni kifagy a komplett játék. Megpróbáltam külön,hogy kirúgom az ipsét aztán eladom a kamiont de amint kiakarom rúgni akkor is kifagy a játék...Nincs a játéknak valami fájlja amiből kilehetne törölni az alkalmazottat is meg a kamiont is? Mert így nem tudok megszabadulni tőlük. :S2020. aug. 21. 11:20
1/2 anonim válasza:
A save fájl az egy fájl, és az tartalmazza az összes adatát az adott mentésnek. Ha azt kitörlöd az egész "karriernek" vége, szerintem külön ilyen kis dolgot nem lehet. Bár ha van ETS2 editor mint FIFA esetében akkor talán lehetséges (de ilyenről nem tudok)
2/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy modolt kamion volt, és kivetted azt a modot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!