Szerintetek is csalás a puttó?
Párszor megpróbáltam egyszeri és hosszú játékot is, de valahogy mindig mintha úgy akarná kihozni a számokat az algoritmus, mintha tudná, hogy mit adnak be a játékosok.
És valahol olvastam, hogy nem feltétlenül matematikai esélyek mentén kell latolgatni amúgy sem.
Nem baj... nyertem. Tapasztalatot.
Most ezt egy pár játék alatt nem lehet megállapítani, hogy csal-e a rendszerük, vagy sem. Ha rendelkeznénk sok játék után az összes játékos választott számaival, és a sorsolt számokkal, akkor ki lehetne matekozni, hogy tényleg elkerülte-e az algoritmus a legtöbbet.
Valószínű, hogy nem csalnak, mert feltételezem vannak ellenőrző szervek, hacsak nem korruptak egytől egyig.
De igazából nem is kell csalniuk, mert a feltüntetett nyerési esélyek és a nyereményszorzók között akkora különbség van, hogy egyáltalán nem éri meg játszani.
Legalábbis ha jól feltételezem hogy az 1-szeres nyereményszorzó, amit a 4+1 találatra adnak (1:15 eséllyel), az azt jelenti hogy csak a tétet kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!