Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Mount and Blade játékba...

Melyik Mount and Blade játékban vannak ezek az egységek?

Figyelt kérdés

Elképesztő régen még általános iskolában egyik gyerek beszerezte az alapjátékot asszem és abban volt olyan egység mint a Blade Knight(lovas)valamint Blade Paladin(gyalogos) és Imperial Patrol(íjász-gyalogos)

Azóta újra próbáltam azt letölteni illetve a többi részt is néztem, de egyetlen egyben sem találtam, pedig biztos hogy létezett.

A Blade-katonák a legerősebb egységek voltak a játékban, és fekete páncéljuk volt talán fekete szárnyas sisakkal, ennyit tudok még róluk.

Korábbi verziókat is próbáltam, ott sem volt siker.

Valami ötlet, hol találhatom meg?

2020. aug. 17. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen egységek nincsenek a játékban, minden bizonnyal valamilyen mod lehetett a játékhoz ami ezeket az egységeket adta hozzá. Kérdezd meg a barátodat hogy mi volt a neve. Vagy M&B mod oldalakon nézz körül hátha megtalálod a keresett modot.
2020. aug. 18. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!