Melyik Mount and Blade játékban vannak ezek az egységek?
Figyelt kérdés
Elképesztő régen még általános iskolában egyik gyerek beszerezte az alapjátékot asszem és abban volt olyan egység mint a Blade Knight(lovas)valamint Blade Paladin(gyalogos) és Imperial Patrol(íjász-gyalogos)
Azóta újra próbáltam azt letölteni illetve a többi részt is néztem, de egyetlen egyben sem találtam, pedig biztos hogy létezett.
A Blade-katonák a legerősebb egységek voltak a játékban, és fekete páncéljuk volt talán fekete szárnyas sisakkal, ennyit tudok még róluk.
Korábbi verziókat is próbáltam, ott sem volt siker.
Valami ötlet, hol találhatom meg?
2020. aug. 17. 22:44
1/1 anonim válasza:
Ilyen egységek nincsenek a játékban, minden bizonnyal valamilyen mod lehetett a játékhoz ami ezeket az egységeket adta hozzá. Kérdezd meg a barátodat hogy mi volt a neve. Vagy M&B mod oldalakon nézz körül hátha megtalálod a keresett modot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!