Csábításból jelesen melyik részekben ad tündér keresztanya akciópontot?
Figyelt kérdés
22.epizódnál járok és már kicsit idegesítő hogy mindennal csak 20akciópontot adnak es kb. Egy beszélgetést nem tudsz befejezni. Viszont vannak olyan részek mostanában ahol kapunk akciópontot és valaki nem tudja hogy melyik részekben kapunk? Válaszokat előre is köszönöm❤️2020. aug. 15. 20:38
1/8 anonim válasza:
Az élet a gimiben utolsó két epizódjában, meg az élet a campuson első pár részében.
Amúgy veleményem szerint hatalmas baromság, hogy párbeszédenként vonják le az akciópontot, régen jobb volt, amikor a helyszínváltásért vonták le az AP-t. Teljesen elvették az egész játékélményt, az egyetemi évadban rengeteg a párbeszéd és még a karakterünk rengeteg monológjért is AP-val kell fizetni, még a Tündérkeresztanyától kapott akckóponttal sem mész sokra. Régen jobb volt ez a játék, mostmár alig játszom vele, pont emiatt, de látszik, hogy sokan hagyták abba, a fórumon sokkal kevesebb az aktív emberke. 😕
Bocsánat, ezt most muszáj volt kiadnom magamból.
2/8 anonim válasza:
#1 nagyon egyetértek,azóta borzasztó lassan haladok a játékkal,szerintem az élet a campuszon évadot meg a legújabbat ki se fogom játszani,mert évekbe fog telni. akik képesek pénzt ölni ebbe a játékba azok biztos haladnak,de én nem fogok.
3/8 anonim válasza:
#2 én most kivételesen vettem AP-t, de csakhogy a nyári eventből meglegyen a kitsune szett. Jajj erről jut eszembe, hogy az event is nagyon nehezen teljesíthető volt, ott is csak azok jártak jól, akik sok akciópontot tudtak venni. Egyre pénzéhesebbek lettek a készítők sajnos.
4/8 anonim válasza:
3. akkor én is kellett vegyek 600-at,mert sehogy se tudtam volna befejezni az eventet,de ez volt valószínűleg az első és az utolsó. remélem nem lesz a többi event ilyen,mert ez nagyon rossz volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát én még 2016-ban kezdtem a játékot és abba hagytam mikor most valamelyik nap megint elkezdtem nagyot csalódtam benne hogy a párbeszédekre megy az akciópont. Az is tökre idegesítő szerintem hogy még a "következő"-nél is von le 2 akciópontot. Én mondjuk még csak a giminél járok 22.epizódnál de annyira elegem van hogy alig adnak akciópontot és így már nem is olyan a játék mint régen. Mondjuk csináltam egy másik karit amire gyűjtöttem akciópontot meg minden és most ott csinálgatom az egyetemeset de az is elég rossz szerintem hogy tök drágán adják a ruhákat és aranyat meg alig adnak. Most az egyetemnél akadtam el az aranyok miatt. Az is röhejes hogy mindennap csak 5 kapsz.
2020. aug. 17. 22:27
6/8 A kérdező kommentje:
Bár a grafikáját imadom a játéknak főleg az ahogy mozognak a karakterek az mondjuk egy nagyon jó ötlet volt a készítőktől. Az illusztrációk is nagyon tetszenek megnéztem őket egy oldalon és úristen imádom. De ezen az akciópontos meg dolláros dolgon változtathatnának.
2020. aug. 17. 22:30
7/8 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a segítséget❤️ jó lenne ha többször adnának sok ap-t amúgy na mindegy.
2020. aug. 17. 22:32
8/8 anonim válasza:
az animáció baromi jó,de igen,nagyon rossz ez az ap-s cucc :( 2017-ben kezdtem el játszani komolyan és csak most kezdtem el a 29. epizódot a gimiben. ebben az évben min. 2 epizódot teljesítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!