Miért büdös némelyik gumi játék?
Figyelt kérdés
Tehát,vettünk a gyereknek villogós gyúrható gumi játékot,megmostuk de utána is büdös,Vagy inkább gyógyszer szagú. Mi az oka ?2020. aug. 15. 16:13
1/3 anonim válasza:
“Az bizony egy darabig még meg is lesz. Az összetétele, anyaga miatt lehet a szaga, ami (esetleg) hosszabb idő alatt fog csökkenni. Olyat kellett volna választani, aminek nincsen erős szaga. Persze, gondolom, az jóval drágább lenne.”
2/3 A kérdező kommentje:
Eddig nem vettünk ilyet,de legközelebb biztosan megszagolom. Hitvány minőség biztosan. És olcsó sem volt. Drágább nem volt belőle kedves válaszoló.
2020. aug. 15. 21:05
3/3 anonim válasza:
Megtisztelő ugyan, de én csak idéztem egy hasonló kérdésből ezt a választ. Ott egy egérpad volt a téma. Ugyanakkor ennek a világítós játéknak semmi értelme.. olyan rossz minőségű anyagból készül, hogy nem is értem miért van ez forgalomban. Ha leejted az összes koszt felszedi és csak nagyon nehezen mosható le és igen, mindegyik büdös. Persze ha egyről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!