Nem megy a fifa. De miért?

Töltöttél le valamit előtte? Most volt windows 10 frissítés pl, ki tudja megint mennyire verte szét a rendszert :D
Újratelepíteni próbáltad már? Hol vetted meg? A legtöbb kliens szolgáltatónál van játékfájl épség ellenőrzés, azt se ártana lefuttatni, hátha valamiért sérült egy vagy több fájl.
Videokártya illesztőprogramot érdemes lenne letölteni egy frisset és felrakni azt.
Ha mindezzel sem megy, akkor marad a support.
Egyébként az 5. update után rengetegen panaszkodnak, hogy elszáll a játék (csak nekik bent a játékon belül teljesen véletlen szerűen), az is lehet, hogy nem nálad van a gond, hanem megint sikerült egy ilyen igényes játékot kiadnia az EA-nak.
Nem töltöttem le előtte semmit, a frissítés előtt sem működött már, de gondoltam rá, lefrissítettem, de utána (most) sem javult meg.
Újratelepíteni még nem próbáltam, viszont nekem az sajnos időbe tellne, nem olyan jó a netem azért mint a legtöbb embernek. Nem most játszanék vele először, az utóbbi 3 hónapban volt benne 100 órám (persze ez nem sok, de pont elég). A driver a lehető legfrissebb. A support..Meg tudnám próbálni, de nem tudom mennyire tudnának segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!