Hasasasa kérdése:
Van assassin's creed 3?
Figyelt kérdés
és ha nincs lessz egyáltalán és mikor?
és ha már benéztél tekken 7 mikorra várható:D
2010. aug. 4. 15:01
11/19 A kérdező kommentje:
szóval nem a hármas :D
köszönöm
2010. aug. 5. 10:09
12/19 anonim válasza:
Vazze nem hármas!Csak az Assasins Creed II folytatása!
A GTA San Andreas sem a GTA IV volt hanem csak GTA San Andreas ami a Vice City után jött!
13/19 A kérdező kommentje:
aha oké most már tudom kösz mindenki :D
2010. aug. 5. 17:56
14/19 A kérdező kommentje:
a youtube és a googgle szerint a hármas
nincs vmi oldal ahol az ubi bejelenti, hogy ez nem a hármas vagy valami:S
???
2010. aug. 7. 22:16
17/19 anonim válasza:
a Brotherhood nem a 3-rész, úgy, ahogy a Revelations sem...a 3 előreláthatólag 2012 vége felé fog megjelenni...a magyar Assassin's Creed Fanclub egyik tagja vagyok, nekem elhiheted :D
18/19 anonim válasza:
Az assassin's creed brotherhood nem a 3. rész az csak kiegészítő volt, novemberbe jelenik meg az ac revolutions, de ez se a 3. rész lesz hanem csak kiegészítő ez is. A 3 rész a revolutio után várható de lehetséges h még kéegíszítő lesz előtte vagy a 3. után folytatják mert nagyon nagy pénzt bezsebelnek szal hülyeség lenne részükről befejezni
19/19 hejj válasza:
1. Assasin's creed (Altair)
2. Assasin's creed 2 (fiatal Ezio)
Assasin's creed brotherhodd(középkorú Ezio + soksok assassin)
Assasin's creed revelations(idős Ezio)-ez fog novemberbe megjelenni
nemtudom lesz e 3, szerintem -ha nem is 3- lesz még egy játék ez után, hiszen a világ legfaszább játéka^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!