Honnan tudhatom meg hogy melyik DirectX verzió van a gépemen és hogy melyik Pixel Shader? (Windows 7-em van)
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 11:40
1/5 anonim válasza:
Windows 7-ben alapból DirectX 11 van, persze ehhez kell egy olyan videókártya, ami szintén támogatja a DirectX 11-et.
A Pixel Shader verzióját az alábbi linken tudod megnézni, de előtte kell tudnod, hogy milyen videokártyád van.
2/5 anonim válasza:
Nem kell tudnod.
Belépsz a start menüben a futtatásba, és beírod, hogy:
dxdiag
minden infót kiad elméletileg, a shaderverziót is.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát a videókártyám Nvidia Geforce 9600GT 512Mb, Pixel Shader 4-es, azt hogy a DirectX verzióm mennyi egy programmal néztem meg, azt írja 10-es, valaki tudja hogy a 11-et támogatja-e?
2010. aug. 5. 18:21
4/5 anonim válasza:
Hát,én találtam egy oldalt ahova levan írva:
DirectX : DX10.1
Shader Model : 4.0
OpenGL : 2.1
Itt az oldal linkje ahol találtam: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ez már régi kérdés és azóta én is utánanéztem! De felpontozlak :)
2010. okt. 31. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!