Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell TFT-zni?

Hogyan kell TFT-zni?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a játékot, de abszolút nem értem a játékot. Néztem egy tutorialt Nessajtól, de azt még mindig nem értem, hogy mit mivel éri meg kombózni? Ő is elmondta, hogy a tulajdonságokat kell nézni, de csak azt kell, a hőst magát nem is? Vagy azért a hős is számít? És tényleg, mit mivel éri meg kombózni, hogy jó kapcsolatokat hozzak létre a hősök között?

2020. aug. 5. 08:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj összeépíteni olyan csapatot, amiket gyakran dobál és jó a szinergia köztük.

Pl. Poppy Csillagőrző és Élharcos. Tehát mellé mehet egy Mordekaiser(Sötétcsillag, élharcos), utána rakhatsz bármilyen csillagőrző és varázsló hőst(Ahri, Zoe, Syndra stb.)

Kezdőként elég erős tud lenni ez a csapat, de később elég gyenge, viszont addigra már valószínűleg menni fog a játék.

2020. aug. 10. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!