Dirt 3 vagy Dirt rally?
rallynak elég 4gb ram és Intel® Core™2 Duo Processor E8400
6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB
1gb v ram?
dirt 3 maxon fut szépen..
Köszi!
Az sem mindegy, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. A Dirt3 arcade, míg a Rally szimulátor. Az elsőben lehet menni ész nélkül, csak a gázt kell nyomni meg kanyarodni és elsőnek lenni. A másodiknál pedig vezetéstechnikai-, műszaki-, időjárás- és terepviszonyoknak megfelelően kell vezetni. Sokaknak nincs sikerélménye benne, mert nem csak nyomni kell a gázt, különben nonstop az árkokba ki-be fogsz sodródni. Külön meg kell tanulni vezetni a különböző típusú autókat, és erre keveseknek van türelme, főleg több nap-hét gyakorláshoz. Főleg, hogy a karrier módban úgy lehet magasabb szintbe jutni, ha a többi játékos idejétől jobb köröket futsz.
Ránézésre a minimum teljesítmény megvan:
Dirt 3at már kijátszottam ,de akkor kipróbálom milyen a rally ,ha azt mondod elfut
50 gb nem tiz perc nekem :D
DiRT Showdown-ról mit tudsz? ez mégjobban elfutna..
Szimulátor inkább?
Teljesen arcade, de én sokkal nehezebbnek találtam a 3-nál. A klasszikus arcade versenyautós játékokhoz képest a Showdown nem adja meg neked az előnyt, hogy mindig te legyél a nyertes.
A Rally-ig az összes Dirt kiadás arcade volt. Majd utána sorban: Rally - csak szimulátor, Dirt 4 - hibrid mert mindkét mód van benne, a Rally 2.0 pedig csak szimulátor, a Dirt 5 pedig megint arcade lesz. Nagyjából úgy válnak szét, hogy a számozott játékok vannak az arcade vonalon, a Dirt verziók a szimulátoron.
DiRT Showdown alapvetően egy spin-off rész, teljesen más mint a sorozat többi tagja.
Roncsderbis játék, de közel sem olyan jó mint a régebbi Flatout széria.
Részemről nem ajánlott, illetve nem is túl jól optimalizált.(lényegesen rosszabb ilyen téren mint a DiRT 3)
Előzőt annyival javítanám ki hogy a DiRT 4 mindenképpen az árkád vonalat erősíti, semmi köze nincs a szimulátor vonalhoz.(hiába van bent "sim" mód, az meg sem közelíti a Rally epizódokat)
Részemről nem ajánlott mivel nincsenek kidolgozott szakaszok, mint a többiben csak pár adatból generál egyet, ami egy idő után monotonná teszi az egész játékot.
Amúgy a VGA típusát jó lenne tudni, mert nehéz megmondani hogy fut-e a Rally vagy sem.
Annyit előjáróban elmondok róla hogy ha nincs kormányod felesleges is erőlködni vele, mivel mind kontrollerrel, mind billentyűvel kb. képtelenség normálisan játszani vele.(persze el lehet vele játszadozni, de jó eredményeket aligha el fogsz vele érni)
DiRT Rally 2.0 ennek a folytatása, de nem ért el valami jó eredményeket.
Nyilván mindenben egy kicsit jobb lett, de a grafika illetve az új karrier mód nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.(a drága árakról, a rengeteg DLC_ről nem is beszélve, a Codemasters valahogy a DiRT 2 óta nem tudja mit csinál és ez igaz a minden kicsit csinosítgatott F1 szériára is)
Javaslom hogy vedd elő a régi DiRT 2-t és DiRT 1-t, azokkal jobban el lehet szórakozni mint a mostaniakkal, valahogy most nem igen hoztak ki világmegváltó játékokat árkád rally vonalon.
Este letöltöttem a rallyt ,de tényleg nehéz kormány nélkül de médiumon lazán elfutott,de megy a levesbe...
Showdown pedig akad mint a baj low on is , az is leves
dirt 3-at meg kezdem unni hogy másodjára is kijátszam :(
Megnézem lehet a régebbi részeket akkor :)
Köszi szépen neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!