Melyik a kedvenc Pokémon generációtok?
Számomra Galar :)
Ez az első Pokemon játék amit valaha játszottam. Nagyon sok embertől hallottam hogy mennyire rossz, túl könnyű. Igen, igen nem a legkidolgozottabb De én nagyon is élveztem. Szerettem a pokemonokat, riválisokat.
A többi játékot is tervezem kipróbálni :D
Én a 3d-s játékokkal nem játszottam, de a 2d-s játékokkal igen. A kanto régiót nagyon szerettem, jó volt a pálya felépítése. A johto régió a kedvencem, mert hát persze mellette can kanto, és át pehet menni, illetve nagyon szeretem az edzőtermi harcokat. A hoenn régióval nincsen semmi bajom, nem a kedvencem, de nem is rossz. Ugyan ez van a sinnoh régióval.
De az Unova régió... Azt egy életre megutáltam. Mindig, amikor összetalálkoztam a team plasmával, akkor órákhosszat kellet nyomnom az a gombot, hogy hagyja már abba a beszédet az a rohadt ember. Hogy tudnak ennyit dumálni...
A kalos startereket szeretem, de a pálya nem tetszik.
Az alola régiós játékokkal szerettem volna játszani, de nem kaphatóak.
A Galar régióval pedig talán majd karácsony után
Amúgy generációt kérdeztél, de régiók vannak a szavazásban XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!