Meg kell-é vennem az új ronda xbox modellt h tudjak majd játszani a natallal (kinect-tel)?
Figyelt kérdés
Mert láttam azúj fekete xbox 360-ról egy kicsomagolós vidit és mondta a csávó h a végén külön a Kinectnek van csatlakozó...akkor most meg kell vennem az újat h a natal csatlakozzon hozzá v vmi speckó kábel elég a régi elitemmel együtt?2010. aug. 3. 22:30
1/3 anonim válasza:
A régin is menni fog!
Asszem a régebbi konzolokon úgy megy, hogy kell egy külön tápegység a Kinectnek(tehát konnektorba bedugod)+ahogy te is írtad, egy kábel!
Az újnál csak rácsatlakoztatod és kész, onnan kapja az áramot is!
De azért még várj pár válaszra, lehet, hogy én tudom rosszul!
2/3 A kérdező kommentje:
Már éreztem mikor mondták h lesz Kinect(még akkor Natal)
h kidobnak egy új marha drága modellt h még azt is vedd meg ha Kinectezni akarsz...rem működni fog a régin is...
2010. aug. 15. 22:16
3/3 anonim válasza:
Haveromnak megy a super eliten :D nekem is megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!