Miért regisztrálnak újra a honfoglaló játékban olyan sokan?
Figyelt kérdés
Milyennek az értelme azért hogy állandóan ők győzzene Szinte biztos hogy aki alacsony szinten van és állandóan győz az már régi motoros csak újraregisztrálta magát2020. júl. 31. 00:18
2/6 anonim válasza:
Mert nagyon rosszul van kialakitva az a játék. Nekem is nem tudom hány fiókom van, mert egyszerűen nem enged bejelentkezni egyszer sem. Sokan mások sem bírnak belépni, ezért csinálnak új fiókot.
3/6 anonim válasza:
Elvileg az van hogy Facebook fiókkal már nem lehet bejelentkezni telefonon.
5/6 anonim válasza:
Amúgy is kevés esély van rá, hogy ugyanolyan kérdéseket kapj, vagy nem értem ezt miből gondolod.
6/6 anonim válasza:
amikor még 40es voltam, összeakadtam egy 30assal, aki ráment a 400-as megyémre, leváraztam cserébe, persze kiborult. meg volt sértődve, néztem a statjait, 100 játékból ez volt az első veresége. ne mondjátok rá,h 'okos'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!