Lejárhatott a Star Stable online-om?
Figyelt kérdés
Múlt hétvégén SSO-val játszottam,ez idáig oké...Ma reggel amikor beléptem a kezdő-oldalra,nem írta ki a játék opciót,hanem kidobott!
Próbáltam többször is,de ugyanez történt.Olvastam olyanokat,hogy lejárhat a "kezdő"időm,ha nem vagyok Star Rider!Velem is ez történt?
Válaszokat előre is köszönöm! :D
2020. júl. 30. 11:18
11/23 A kérdező kommentje:
Írtam már nekik,de nem írtak vissza,pedig máskor is írtam,de nem válaszoltak...Sosem írnak vissza :D
2020. júl. 30. 20:03
12/23 anonim válasza:
hmm pedig én csak egy szimpla kérdést tettem fel nekik is válaszoltak. lehetőleg úgy írj nekik amikor dolgoznak,mert akkor lehet hamarabb válaszolnak.
13/23 A kérdező kommentje:
03:42-kor írtam nekik tegnap,de még nem írtak vissza :(
2020. júl. 31. 10:33
15/23 A kérdező kommentje:
Írtam még egyszer nekik,hátha vissza írnak :D
2020. júl. 31. 10:44
16/23 anonim válasza:
legalább 3-4 napot kell várni,hogy visszaírjanak most,mert úgy tudom,hogy jelenleg a vírus miatt ugye otthon dolgoznak és lassabban válaszolnak.
remélem megoldódik a problémád :)
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,rendes vagy,de azért valahogy tarthatnánk a kapcsolatot? :D
2020. júl. 31. 11:30
18/23 anonim válasza:
persze :D ha esetleg van instagramod akkor privátban leírhatom a felhasználóm.
19/23 A kérdező kommentje:
OK van instám
2020. júl. 31. 12:00
20/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Újratelepítettem,frissítettem a játékot,de ugyan ez történt!Ha valaki tud megoldást,kérem írja le kommentben.Pls.csak olyat írjatok,amit más még nem,mert nem szeretném ha tele lenne spamelve az egész kommentszekció.Köszönöm!
2020. aug. 2. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!